Az , jedna jaskóła wiosny nie czyni, facet radzi sobie w ten sposób i chwala mu za to . Zapewne ten Lacs jest do tego znakomicie przygotowany czego na pewno nie można powiedzieć o w/w przypadku kolegi b112. Ale tez jeśli kolega Broderick bedzie wpierdalał węże na surowo to podasz to jako przykład zdrowej diety godnej naśladowania czy ekstrawagancji w menu ?
Kiedyś ktoś napisał mi w podobny sposób tzn napisał mi " to powiedz to Gilbertowi" chodziło o stosowanie WD40 generalnie odpowiednika tego w jułesej na co ja odpowiedziałem ze to głupota stosować coś takiego na palisander czy tam zwykły rozłud, co dalej podtrzymuję , bo kolo najzwyczajniej w swiecie nie jest dla mnie guru technologicznym. Bo czyż znakomity gitarzysta musi być znakomity we wszystkim ? Ma swoje przyzwyczajenia jak kazdy z nas i dziwactwa ale na to to go chociaż stać
Wszystko ma swoje odniesienie i zastosowanie. Siodełko z flojdem dla Brodericka, chleb dla konia a dla nas szaraczków blokada i chooi
Nie popieram ślepego nasladownictwa i podpierania sie pojedynczymi wyczynami, mimo ze używa tego miszczunio a może właśnie dlatego. Brać przykład nie znaczy slepo nasladować a jak mawia stare porzekadło przypadek potwierdza regułę