Majstry potrzebuje małego wysjanienia banalnej kwesti.
Mianowicie po całym zyciu grania w układzie head+ paka oraz z nikłym doswiadczeniem z nagrywaniem postanowiłem zmienic sprzet na axe fx ultra + alto115. Wszystko było pieknie ustawiłem sobie brzmienie grałem zadowolony i spełniony ale..... przyszedł dzien kiedy chciałem nagrac recorderem boss br-600 jakis pomysł i brzmienie nagrywki juz było bardzo srednio zadowalajace. Zrobiłem z 40 nagrywek takich i na podstawie tego co usłyszałem poprawiałem brzmienie. Jest lepiej ale i tak stwierdziłem ze niestety musze kupic interface + odsłuchy bo ustawienie jednego presetu tym trybem to tragedia i w dodatku na głosnikach komputerowych
Napiszcie mi czy sobie to wszytko dobrze wymysliłem zanim wydam kase na interface + odsłuchy.
Zastanawia mnie tez dlaczego alto mnie tez tak w konia zrobiło? jedyny wniosek jaki mi przychodzi do głowy pomieszczenie + ogromna moc głosnika 15' ktorego przydałoby sie dobrze rozkrecic zeby przekazywał wiarygodniej i stac w odpowiedniej odległosci ktorej w pomieszczeniu 10x10 chyba nie ma dla tekiej kolumny ?

Jak mozna to w miare bez hejtow prosze