Autor Wątek: Tak się konczy zabawa z podróbkami.  (Przeczytany 22930 razy)

Offline Leon

• Mroczny Piskacz
  • Moderator Globalny
Przemo z drugiej strony Stany to najbardziej paranoiczny i uzbrojony kraj na świecie. To nie jest dobry przykład. Serio.
A w temacie uświadamiania. Powiedzcie mi moje kochane misie, ilu z Was ma konto na FB i ilu z Was poza mną, Dalem i Muszą nakurwia na odcinku uświadamiania społeczeństwa, hm? Pierdolenie że to mentalność, ruskie i chuj wie co jeszcze jest doskonałą wymówką. Zmiany się same nie zrobią. Możecie mnie nazwać trzydziestoletnim idealistą, ale jednak wolę coś robić niż tylko narzekać i mówić że ktoś sam sobie winien.

A z allegro to ja widzę jeden prosty problem. Mechanizm zgłaszania jest głupi jak kilo krzywych gwoździ. Co z tego że zgłoszę aukcję i oznaczę "rodzaj wykroczenia"? Koleś który moderuje te zgłoszenia nie ma pojęcia o rowerach, gitarach i czymtam jeszcze. I może moje zgłoszenie zlać nawet nie ze złej woli tylko z braku wiedzy. A całkiem sporo zgłaszanych przeze mnie aukcji nie jest taka oczywista do oznaczenia jako wykroczenie. Nasi dwaj koledzy trudniący się gonieniem gratów z Wielkiej Żółtej Krainy robią foty na których nie ma główek. I co im panie kurwa zrobisz?
to że nie gram równo nie znaczy że gram polirytmię.