Autor Wątek: Android  (Przeczytany 182120 razy)

Offline adr89

• Użytkownik
Odp: Android
« Odpowiedź #375 01 Cze, 2013, 13:44:49 »
Generalnie wszystko zalezy czego oczekujesz. Dla mnie np odpada nawet iphone5 z powodu zbyt małego ekranu (juz nie mówię o poprzednich iphonach). Jeśli chodzi o sprawdzenie poczty czy fb i po prostu ma chodzić płynnie to iphone 2g (czyli defacto jedynka) się nada. One są tak skonstuowane że sama płynnośc działania zawsze bedzie co najmniej zadowalająca (inna sprawa że przy nowszych apkach/grach/bardziej rozbudowanych stronach może juz ciąć). Jeśli oczekujesz wiekszych bajerów, większego ekranu na którym wygodniej przegląda się neta, lepszego aparatu itp to lepiej bedzie sprawić coś nowego. Ale tu też jest dużo czynników, ja lubie kombinowac z elektroniką więc zamówiłem telefon z chin, oczywiście w takim przypadku gwarancja wiąże się z koniecznościa odesłania go do tych chin co też musisz brać pod uwagę. Gdybym kupował w PL z nowych telefonów w tej chwili tak czy tak kupiłbym tego lenovo (masz gwarancję u PL sprzedawcy), jeśli boisz się mniej znanych marek to zdecydowanie wybrałbym LG L9 (ok 800zł za nówkę, aktualny soft, w miarę szybki, duzy ekran).

Aha, w telefonach z androidem ważny jest aktualny soft jesli nie będzie hcciało bawić ci sie w modowanie (zakładam że nie będzie chciało) więc szukaj słuchawek z androidem co najmniej 4.1. Generalnie różnie z tym bywa i taki samsung galaxy ace2, w miarę nowy telefon miał jeszcze niedawno androida 2.3 (chociaz podobno miał dostac aktualizację).
« Ostatnia zmiana: 01 Cze, 2013, 13:48:27 wysłana przez adr89 »