Autor Wątek: monuments  (Przeczytany 47673 razy)

Offline escape_artist

• Pr0
  • Drę morde oraz zabijam szałtę. Majkel Patrz Wyżej!
Odp: monuments
« Odpowiedź #50 23 Maj, 2013, 10:22:32 »
nudzilo mi sie w pracy to sobie Monuments poszukalem:

Chris Baretto na saksofonie podczas Regenerate:)

(btw dla tych co nie kojarza to on nagral partie saksofonu na nowym albumie Tesseract:) dawno temu spiewal krotko u Kaloryferow i obecnie jest wokalista w Ever Forthright )

i kolejne nowe utwory

Higgs Boson (EDIT: to jest ten sam utwor co wrzucilem wczesniej z koncertu z Indii, wtedy nie znalem tytulu)

The Oppressor (gdzie de facto jest to The Indulger, tylko najwyrazniej dali inny roboczy tytul)

i caly wystep z Paryża tego roku

o wokaliscie nie bede sie rozpisywal bo slychac jak spiewa, generalnie koles nie ma wystarczajacej kondycji, juz nie mowiac o technice i wedlug mnie dobrze ze odszedl

i tak na koniec maly OT: Browne grajacy kawalek Immerse ze swojej starej kapeli FellSilent (gdzie drugim gitarzysta byl Acle Kahney - obecnie Tesseract) i tu mala ciekawostka - Browne byl w tamtym czasie (2008) wspolokatorem Tim'a...z Hacktivista:)
jak dla mnie mile zaskoczenie, bo w sumie wiedzialem ze sa mniej wiecej z tego samego regionu, ale ten fakt wyjasnia skad tak podobny styl u Hacktivistow.

EDIT: i znalazlem jeszcze to The Indulger - vocal audition

na wokalu jest typ z Indii - Sunneith Nair ktory udzielil sie tez na plytce Skyharbor

||Po prostu troche sie przyczepiliscie szczegolow zupelnie nie istotnych w tym momencie... || !!!!MAJKEL RÓB CEBULE!!!! ||Początkujący treser Lewiatanów ||