Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1702149 razy)

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Wkurwia mnie rynek mieszkan, juz chyba z pol roku szukamy mieszkania do wynajecia no i nic. Ofert od zajebania ale 15-20% to oferty widmo albo scam, kolejne 60-75% to gowna takie, ze o ja pierdole. Za to ten maly procent tych takich normalnych mieszkan (nie zeby jakies och i ach, ot zwykle mieszkanie z sypialnia, kuchnia i lazienka) jest wycenione i oglaszane jako "luksusowe". A zdaje sie duze miasto i nie powinno byc z tym klopotu, ech...

Dwa razy to przerabiałem w ciągu niecałych 2 lat, to wiem że może doprowadzić do kurwicy... Dwukrotnie mi się udało znaleźć dokładnie to co chciałem, ale ile było po drodze wybojów to szkoda gadać. Taka rada: poszukaj przez Agencje. Biorą potem prowizję w razie wynajmu, ale samo wyszukiwanie i prezentacja ofert jest darmowa, i duuużo daje, bo niektórych ogłoszeń nawet nie ma w "ogólnie dostępnych".
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.