Autor Wątek: Pickupy APG - Warto? Test.  (Przeczytany 23025 razy)

Offline kleks

• Prawie użytkownik
  • macałeś? jak nie to zamknij mordę!
Odp: Pickupy APG - Warto? Test.
« 12 Lut, 2013, 08:09:14 »
dobra wypiłem kawę, przeczytałem co trzeba i na szybko powiem tak:

1 - zgadzam się z opiniami ludzi z Forum jak i AP - to jest to czego ja nie lubię: dotknij, pograj, porównaj, wypowiedz się :)

2 - koleś faktycznie emocjonalnie podszedł do tematu, ale chyba się mu nie dziwię :) to tak jakby ktoś o Waszym dziecku dyskutował za Waszymi plecami i pisząc, że na zdjęciu spoko, z uwag w dzienniczku już inaczej, a tak naprawdę to nikt go nie spotkał :)

3 - hmmmm nadal mnie to zastanawia jak to gada i może się przejadę nad morze :)

4 - rozumiem zdenerwowanie ludzi na ton wypowiedzi, ale jak już pisałem ja bym Merlina nie testował po mailu z cyklu "Fajnie tak sobie wymienić wszystkie oczekiwane cechy nowego brzmienia :) Tylko ile z nich jest faktycznie do osiągnięcia. ... Plastyczne. Trudno coś powiedzieć. Termin mocno nietechniczny ..." - tak trochę nie do końca to fajnie wygląda, ale przetestowałem ...

tak też się zastanawiam, że często ci dobrzy są pojebani :)

hmmm zastanawia mnie też fakt, że Mayones Legend był na Musikmesse z setem APG, gra na tym Skawa, rozwiązania wzorowane na najlepszych klasykach jeśli chodzi o brzmienie i konstrukcje - stawiam, że nie jest to produkt dla napierdalaczy, którym musi brzmieć jak piła łańcuchowa, ale raczej dla ludzi, którzy chcę czegoś więcej :)

no nic szuka dalej ludzi, którzy to ograli :)