Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1699366 razy)

Offline sylkis

• Pr0
Spoiler
Odebrałem telefon, wrócił do stanu wyjściowego.

Dzisiaj koleś już inaczej się zachowywał, nie cwaniaczył ani kombinował, tylko przyznał się do swojego błędu, że składając ten telefon popełnił błąd i jakąś tasiemkę zapomniał podłączyć i nawet chwilę ze mną sobie pogadał. Zyskał jednak ten punkt w moich oczach.

Czyli ogólnie działa wszystko poza wibracjami.

Z tego, co typek mówił jak to wygląda w środku, to ponoć cały moduł od wibracji jest wylutowany w piź*****, oraz że jakieś tam kulki są wklejone na stałe. Ogółem stwierdził, że jeśli chodzi o materiały, to w granicach max 20zł w kilka minut da się to wszystko spokojnie zrobić, tylko że to wymaga dłubaniny i że nie opłaca mu się tego robić za mniej niż te 70zł. Wg. niego powinienem go sprzedać komuś jako sprawny na zasadzie, jak ktoś mi to zrobił, ale ja bym tak nie mógł :(

Tak sobie myślę, czy może w takim razie jakiemuś technikowi-magikowi w necie nie opłacałoby się to odkupić za podobną kasę, co sam dałem i później naprawione odsprzedać odpowiednio drożej...
« Ostatnia zmiana: 29 Sty, 2013, 15:27:33 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo: