Autor Wątek: Koszulki serwisowe  (Przeczytany 267635 razy)

Offline fireboy

• Pr0
    • Toughest Firefighter Alive
Odp: Koszulki serwisowe
« Odpowiedź #150 18 Gru, 2008, 09:15:41 »
Paweł, więc jak będziesz kupował te body to kup może od razu dla mnie i dla wuja :D
Ja poproszę o rozmiar 86. Jak będziesz miał to daj znać to się umówimy i odbiorę... JA bym zamówił dla nas ale mam chwilowo problem z konto na allegro ;) wkurzył mnie jeden koleś i trochę go nawyzywałem... ale jestem w trakcie tłumaczenia allegro o co poszło... i generalnie to jemu raczej zablokują :D

a jeśli chodzi o koszulki, ich kolory i rozmiary no i "płeć"... można wybrać każdy kolor (najpierw musi koleś sprawdzić czy jest na magazynie taki) z tej strony:
http://www.adler.info

męskie: Koszulki > unisex > Koszulki Heavy 200
damskie proponuję takie: Koszulki > damskie >  Raglan - V 200 ... lub Spagetti Top 200

Oczywiście na damskich loga będą mniejsze... Koszulki damskie są droższe (te które wymieniłem) niż te męskie, ale nadruk będzie mniejszy więc pewnie cena ta sama...

Na święta raczej tych koszulek nie będzie, więc proponuję zrobić tak, że robimy zapisy na koszulki...
Najlepiej pisać do mnie na maila, żeby nie śmiecić tu... taki schemat:

Nazwa koszulki (np heavy 200)   |   kolor (kod ze strony np "01 czarny")  |  ilość sztuk

no i ewentualne uwagi, czyli... jakie loga...
jeśli jest chęć można zrobić 2 wersje o których pisałem wcześniej...
1. standardowa na forum: dwa duże loga
2. małe logo z przodu, duże z tyłu... do wyboru które gdzie... z tym że jeśli ktoś chce kod kreskowy mały z przodu to proszę przeczytać co napisałem niżej i się zastanowić...

teraz jeszcze mała uwaga techniczna... jak się wczoraj dowiedziałem jeśli chodzi o logo z kodem kreskowym, to sam kod może się ciut różnić od oryginalnego... jest to sprawa czysto techniczna... jeśli przyjmujemy takie wymiary jak na poprzednich koszulkach to są linie o szerokości 0.02 mm !! i ploter może mieć problem z wycięciem... więc zakładam, że taka linia może zlać się z inną...
jakby to był sitodruk to by było łatwiej... ale bez bajeru :D

Jak jakieś propozycje to śmiało
« Ostatnia zmiana: 18 Gru, 2008, 09:31:13 wysłana przez fireboy »