A Ty będziesz teraz w każdym momencie kiedy napiszę odmianę słowa "Chińskie" gdziekolwiek jechał i wsadzał mi do głowy swoją magiczna teorię, że zależy mi na tym, żaby się uwiarygodnić, żeby może ktoś tu coś kupił/zamówił - stary LEJĘ NA TO CIEPŁYM MOCZEM i tak bym tego nie zrobił dla nikogo z forum (sorry taka prawda) mam swoje wewnętrzne przemyślenia na ten tematu i mogę nazwać to oficjalnie KUREWSKĄ ZŁOŚLIWOŚCIĄ z mojej strony NIE BO NIE nawet jak da ktoś 5 000 zł TO NIE!!!
Komentuje tylko to co widzę i chyba każdy widzi, a mogę dodać coś od siebie bo porównuje fotki do czegoś realnego czego Ty nie widziałeś, a ja macam od dłuższego czasu ...
Men, jestem na tym forum od początku i takich postaci jak Ty kilka się tutaj przewinęło. Do ciebie nic nie mam, tylko do twojej działalności jak już. Temat nie jest o chińskich podróbach, co delikatnie zasugerowałem. Porównywać można do wszystkiego, jednak przedmiotem Twoich porównań jest towar którym handlujesz i zawsze jest przedstawiany w pozytywnym świetle. Już pomijam kwestie który były poruszane w innych tematach. To ogólnie sprawia że przestajesz być wiarygodny.
I pisząc coś, musisz być gotowy na krytykę, taki jest ten świat.
Dzisiaj się odezwałem bo miałem taką fantazję, akurat tutaj wlazłem. Do tego wkurwiły mnie zaspy od rana

ogólnie nie chcę robić kolejnego chujowego offtopu, więc z mojej strony basta

Co do samej gity, zgadzam się z Jarkiem. To nie towar często przesądza o tym jak postrzegamy firmę, tylko to co robi firma jak coś pójdzie nie tak. W zasadzie tylko to.