Autor Wątek: Koszulki serwisowe  (Przeczytany 267824 razy)

Offline fireboy

• Pr0
    • Toughest Firefighter Alive
Odp: Koszulki serwisowe
« Odpowiedź #125 17 Gru, 2008, 08:39:55 »
widzę, że sprawa się ruszyła i coraz więcej chętnych...
Rozmawiałem wczoraj z gościem i jeśli będzie to ok 20 sztuk (a generalnie poniżej 50) to koszulka będzie kosztować między 40-42zł (jeszcze dokładnie nie wie bo jest w trakcie zamawiania folii świecącej).

Jeśli będzie między 50 - 100 sztuk to może być 38-40zł. generalnie zasada jest prosta... im więcej tym taniej... myślę, że te ceny i tak spoko bo my przy ponad 300 sztukach mięliśmy za 36 zł...

sinner: jeśli chodzi o "babskie" dla Oli to mogą być po prostu S lub M (moja pani chodzi w S-ce i jest ok...), a jeśli chodzi o coś dla małego... to sam już myślałem... i zobacz tu:
http://www.allegro.pl/item499996744_dzieciaki_z_cba_czarne_body_dl_rekaw_86.html
Zamawiamy czarne bodziaki na allegro bez nadruku i robimy na nich co chcemy :) Może będzie więcej chętnych to się wtedy zamówi :) może wuj_batman on zdaje się też został niedawno tatą :D
a tu taka mała wizualizacja:

nikt, lokibalboa, mogę zapytać czy mają pink... tyle, że właśnie odblask będzie kiepsko wyglądał... może być czarny...

mondomg, ja jak pisałem wcześniej też mam 6-tkę ;) i wcale mi to nie przeszkadza... podoba mi się to forum ze względu na klimat i to że można się czegoś konkretnego dowiedzieć... a to że jest napisane 7>6 no cóż... już mnie w podstawówce na matmie tego nauczyli... czysta matematyka ;) nie jest napisane że jest lepsze tylko że większe (ale zaraz będzie wojna) :devil:
« Ostatnia zmiana: 17 Gru, 2008, 08:41:26 wysłana przez fireboy »