Autor Wątek: Koszulki serwisowe  (Przeczytany 267730 razy)

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
Odp: Koszulki serwisowe
« Odpowiedź #125 16 Gru, 2008, 01:06:59 »
A może ktoś wkleić te zdjęcia w swoim poście, bo nie widzę, a tez może bym się skusił, w końcu wypada :) Tym bardziej że mój projekt zaczyna się krystalizować i będzie można ponosić/obnosić na jakim koncercie :)

Nie chciałbym się nikomu w interes wpierdalać, ale ostatnio robiliśmy w pracy koszulki z zajebistym odblaskowym nadrukiem...
Jak forumowicze byliby chętni to dowiem się czy dałoby radę zrobić takie z logo forum...
Co prawda ja mam tylko szóstkę :D ale chętnie pomogę...
Jeśli chodzi o nasze to one tak wyglądały:
PRZÓD (bez lampy)

TYŁ (bez lampy)

A teraz najfajniejsze... zdjęcia z lampą...
PRZÓD

TYŁ

Technika wykonania to zdaje się FLOCK (chyba tak się to pisze)...
Kosztowało nas to dokładnie 36 zł za sztukę... Tyle, że my zamówiliśmy 350 sztuk...
Te 36 zł to jest maksymalnie po kosztach... jeszcze z minimalną zniżką... (ale jak coś to dla forum też załatwię)...
Cena niska nie jest, ale mieliśmy wyjazd na międzynarodowe zawody World Firefighters Games w Liverpool'u... więc trzeba było się jakoś pokazać...
Reszta koszulek się rozeszła po jednostkach w Toruniu i okolicach... Ale sporo z nich noszą koledzy strażacy z innych krajów... Koszulka prezentuje się świetnie i dlatego każdy chciał się wymienić...

Na żywo wygląda to lepiej niż na zdjęciach... szczególnie wchodząc do lekko ciemnego pomieszczenia gdzie ciut światła wpada... rewelacja...

Dowiem sie ile by wyniosła taka koszulka z takim wzorem jak ta na forum... No chyba, że wzór ten jest zastrzeżony... i jak pisałem na początku... jak mam się nie wpierdalać to walcie śmiało... nie będę :D