Wierząc i KOCHAJAC swoich bliskich masz na to racjonalne przesłanki
? . Dzieci kochaja bezwarunkowo nawet wrednych rodziców. Często zakochujemy się i pytani nie potrafimy odpowiedzieć za co właściwie daną osobe kochamy. Pojawiają sie setki mniej lub bardziej waznych powodów ale sami i tak mamy wątpliwośc skąd to sie bierze.
Potocznie mówimy jest chemia ale tak na prawde cholera wie co jest.
Co do mozliwości naszego mózgu to są niebywałe, i samouleczenia jest jednym z nich tak samo jak to, ze większość chorób zaczyna się w naszej głowie. A podswiadomośc to dopiero jest siła, i z tą tez spotkałem sie oko w oko
i ja zaprzędz do pozytywnego odziaływania na własne zycie to było by coś i jet możliwe bo czasami sie udaje. I to dla mnie nie miesza mi sie z religią zupełnie. Natomiast to o czym wspomniałem czego byłem świadkiem czego sam doświadczyłem czyli chodzenie po rozżarzonych węglach , giecie preta zbrojeniowego opartego o tchawicę u dwojga ludzi stojących na przeciwko siebie , pret gr 8mm oszlifowany tak by nie był ostry na końcach, Prety gięły sie jak cyna, stopy nie poparzone, a wszystko to po odpowiednim treningu psychologicznym, bez tego było by prawdopodobnie marnie. To niebywałe do czego jesteśmy zdolni. Niestety ludzie zaczynają wtedy sięgać za daleko.