Autor Wątek: W co gracie - siostro, bracie?  (Przeczytany 504556 razy)

Offline Tolein

• Pr0
Albo bierzesz start->uruchom->"cmd" (wpisujesz bez cudzysłowów) i wpisujesz tam komendę "format x:" gdzie x zastępujesz literą oznaczającą dysk, na którym masz zainstalowany system. Na wszystkie pytania odpowiadasz twierdząco...

A tak serio, start->uruchom->"dxdiag" (wpisujesz bez cudzysłowów) i tam na zakładce ekran masz masę informacji na temat karty, a na pozostałych zakładkach masę innych rzeczy (procek, pamięć ram i wirtualna, system na zakładce system, dźwięk na zakładkach dźwięk oraz muzyka, wszystkie dżojstiki i pady i inne kontrolery na zakładce wejście oraz urządzenia sieciowe na zakładce sieć).

A ja, nawet na chujowy komp dextera, polecić mogę gierkę magicznej firmy Safrosoft pt. "RoX".
Do tego trochę CS1.6 ostatnio (ale sporadycznie i na Non-Steamie) no i niezawodny Saper. xD
A grywałem swego czasu w Wiedźmina, Half-Life'a obie serie (włączając jakże magicznego Portala, a także protoplasę Portala, nie mającego z HL nic wspólnego - Narbacular Drop), całą masę erpegów (Gothic 1 i 2, TES:III, trochę TES:IV, Fallouty 1 i 2, BG, IWD, a nawet w serię Eye of Beholder xD) bardzo fajną Penumbrę (w której co i rusz utykałem i co i rusz pomagał mi kumpel xD), Age of Empires II, dawno temu, Warcraft 2 i pewnie znalazłoby się jeszcze trochę tego, ale komu by się chciało pamiętać ten wall of shame straconego czasu...
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon