Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1850702 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Tomek, właśnie to mnie w tym wszystkim najbardziej wkurwia, ze po pierwsze został w ten sposób pomówiony klient, wyjasnienia nie pisaliśmy bo nie bede tłumaczył ze nie jestem koniem. Jedynie ze na dobra sprawe kazde mniej lakoniczne NGD  należało by traktować jako krypto reklame. Poprosiliśmy grzecznie by nam przedstawili na jakiej podstawie posądzili Jorga o to iz to my go nakłoniliśmy do tego postu czyli NGD . Nie odpowiedzieli na zaden z 5  e-maili . Dla mnie to buractwo do potegi entej , nie to ze nas zbanowali , dobra są ortodoksyjni i nerwowi ale zeby do tego stopnia okazywać swoją wyższośc i nie odpisać chocby lakonicznie. takie lekceważenie doprowadza mnie do białej gorączki , a może po prostu bezsilność. I teraz co, mamy oficjalnie prosić naszych klientów by nie dzielili sie swoją radochą bo któremus z modów znowu hormony odmówią posłuszeństwa ?  Wyjątkowo popaprani kolesie.
Jeśli natomiast chodzi im o kase to tez mogliby to w cywilizowany sposób przedstawić, słuchajcie jest tak i tak oczekujemy od was tego a tego a nie wmawianie mi ze czarne jest białe, a ty masz prawo milczeć.
Już z moim prywatnym kontem zrobili IMO nadużycie ale pies ich ganiał , no ale teraz to przegieli pałe.