Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1753998 razy)

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Najpewniej doniósł do admina że robię wg niego OT w jednym z tematów. I pewnie też o tym że mu na PW napisałem że niech się odwali bo pieprzy bezeduuury :P

A czemu siedzę na gimbusforum? Bo niestety nie ma innego dotyczącego danego tematu w sieci. Tzn. jest, odłam międzynarodowego, ale jest tak tragicznie nieczytelne i nieuporządkowane, że znalezienie tam czegokolwiek jest awykonalne. Wiem bo próbowałem X-razy, bezskutecznie. Tzn. zarejestrowany jestem, parę postów jebłem :P ale jak czegokolwiek potrzebuję - idę na to gimbusowe.
Zresztą jak napisałem - ja się tym w sumie nie podniecam ani naprawdę nie wkurwiam. To jest taka mieszanka :o :facepalm: :evil: i przede wszystkim duuużo :) ;) :D ;D
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.