Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: youshy w 23 Sie, 2012, 07:26:58Cieszy mnie kilka rzeczy: jestem w Krakowie, nie spałem już z dobre 30h, mam miłe towarzystwo cycuszków i dobrego piwa, kawy w bród - żyć nie umierać Brzmi jak jazda na fecie tylko co wtedy po tych cycuszkach? ;> Chyba, że lepszy stuff mają od czasów jak się w to bawiłem.Choć jak sie zastanowię to wtedy by to brzmiało tak:Cytat: youshy fixed by Stiv w 23 Sie, 2012, 07:26:58Cieszy mnie kilka rzeczy: jestem w Krakowie, nie spałem już z dobre 300h, mam miłe towarzystwo cycuszków i dobrego piwa, fety i kosu w bród - żyć nie umierać
Cieszy mnie kilka rzeczy: jestem w Krakowie, nie spałem już z dobre 30h, mam miłe towarzystwo cycuszków i dobrego piwa, kawy w bród - żyć nie umierać
Cieszy mnie kilka rzeczy: jestem w Krakowie, nie spałem już z dobre 300h, mam miłe towarzystwo cycuszków i dobrego piwa, fety i kosu w bród - żyć nie umierać