Autor Wątek: BASH ART SERIES SELENE  (Przeczytany 16266 razy)

Offline Hyperial

• Prawie użytkownik
Odp: BASH ART SERIES SELENE
« 08 Lis, 2008, 19:18:23 »
Hmmm, jakby mi Bash w mailu powiedział jakie jest przeznaczenie tej grafiki...ehh. Generalnie myślałem, że grafa będzie tylko na stronę. I na stronie byłoby good, żeby jakoś zobrazować nazwę headu - pomimo tego, że amatorka na stronę byłoby good. Ale na wzmacniaczu prezentuje się raczej wieśniacko moim skromnym zdaniem. Nie lepiej było dać do namalowania komuś, kto się na tym świetnie zna tak, żeby zrobił to bardziej pro?Jakiemuś grafikowi, artyście plastykowi łorewa...

Jak jest ten panel wykonany? Bo chyba nie papier naklejony na blachę :P
Generalnie pomijając totalnie warstwę brzmieniową, bo nie znam uważam, że wygląd wiochą wieje. Jakoś wolę albo totalnie surowy design, albo totalnie dopracowany pod względem wizualnym (i tu muszę zapodać na przykład head konkurencyjnej manufaktury V-empire, która to ma bardzo pod tym kątem dopracowane heady). Proponowałbym dopracować grafę na Selene :D Serio i bez złośliwości to piszę. Na stronę mogłaby być, ale żeby to prezentować szerzej już na danym produkcie, to ja osobiście bym na to nie poszedł...co do samego pomysłu jednak, to super, czegoś takiego nie było jeszcze :D Ale jakby zrobić to (grafę) laserowo na lustrze albo żeby się nie tłukło, na jakiejś blasze?