Autor Wątek: Ostatnio oglądane filmy  (Przeczytany 579284 razy)

Offline wuj Bat

• Pr0
Odp: Ostatnio oglądane filmy
« Odpowiedź #1350 15 Lip, 2012, 23:05:34 »
( Obraz usunięty.)
Plakat jest niepozorny i napisane jest "Niepoprawna komedia o samotności i seksie". Komediowa jest chyba tylko scena finałowa. Przede wszystkim jest to film duński, więc trzeba wziąć na to poprawkę.
Kur dę łe, ściągłem i chyba zrobię shift+del, bo normalnie przestraszyłem się tego filmu... ;)

Oj, chyba stanę się na maxa fanem kinematografii skandynawskiej!... Po serii z Wallanderem i później trylogii "Millenium" Larssona - przyszedł czas na...

Hodejegerne! :D Po naszemu to Łowcy głów. Film z 2011, ale wczoraj zaatakował nasze kina. Trailer brzmi tak (uwielbiam te trailerowe basy):

Zanosi się na lekką amerykanizację w stosunku do tamtych serii - ale dziś wieczorem oglądam. Zapraszam tak w ogóle! ;) A kto może: może iść dziś do kina.

Oj Panie ;)
O ile to co polecasz zazwyczaj jest trafione, to ten film był słaby.
W sumie rzekłbym - słabszy. Obejrzałem sam i później z żoną - do Millenium się nie umywa, za to elementy układanki bardzo dobrze pasują do siebie, plus po prostu dobra rozrywka. I tak 1,8x lepsze o 90% amerykańskiej chały ;)... Ale racja, mega ambit to nie jest.

Ostatnio pękłem i obejrzałem amerykańską wersję "Millenium" (i wszystko dalej)
Z tych powodów po jakichś 25 minutach z żoną to wyłączyliśmy... ;) Dobrze ubrałeś to w słowa.
Paczki z głów!