Autor Wątek: STRATEGIA MARKETINGOWA GIBSONA... podnoszenie cen i cięcia przy pocałunku w dupę  (Przeczytany 39900 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
...
Jako osoba po technologii drewna powiem że dwa elementy drewniane zestawione koło siebie - jeden zdrowy a drugi np. sękaty, wypaczony lub po przebytej chorobie -......
 To jest kwestia materiału który w normalnych okolicznościach powinien iść na sklejkę albo na parkiet.

No kurwa już widzę jak chcesz parkiet sękaty i po przebytej chorobie :P

Sorry jakoś tak nie mogłem sobie odmówić ;D

A tak w temacie to nie szkoda wam czasu na takie gęganie ?
Chcesz grasz nie chcesz nie grasz a marketingowców jeszcze nikt nie zmienił.
Ponad to chciejcie zrozumieć pewną kwestię. Zainwestowaliście kupe kasy kochacie to co robicie a z powodu debilnej gospodarki drewnem i nie z Waszej winy tracicie  dostep do najpotrzebniejszych wam gatunków.
To co wszystko na bruk wyjebać i pozamiatane ? Ilu z Was po usłyszeniu ze sorry ale nie mamy hebanu na rozłudu czaskamy z czzego popadnie kupi np rzeczonego tu dżipsą . Więc kombinują jak koń pod górę by odnaleźć zaginione pierdolnięcie gubiąc sie czasami w swych zeznaniach pierdoląc farmazony. Ale doprawdy my nie jesteśmy zmuszani ani dosłuchania tego ani do kupowania. Ni chuja nie kumam takich krucjat, juz jakiś czas temu nauczyłem sie wykorzystywać opcję "mute" ;) . Gdybyśmy byli ubezwłasnowolnieni przez gibola jak przez ZUS no to rozumiem wkurw jest ogromny ale tak ? jest wolny rynek panowie W O L N Y  .
No to tyle ode mnie, ide se dalej pograć na wieśle a Wy tu dyskutujcie do woli ;) a Gibson sie i tak obroni.