A mnie zastanawia w jaki sposób będą chcieli zmusić ludzi do szczepienia. Znaczy że przyjdzie konował z policją, zapuka i dostanę pałą w łeb, policjant rzuci mnie na glebę i przytrzyma i dostanę zastrzyk czy jak ? Trochę to śmieszne jest. A co z prawami człowieka i całym tym trybunałem do tego powołanym ? Będzie to coś na poziomie (może mniej ekstremalnym i drastycznym ale podobnym) tego co dzieje się w Sudanie itp. z dziewczynkami. Ja nie zawaham się skorzystać z mojego Ibaneza jako narzędzia do obrony tylko jakieś ostrze w korpus trzeba by wbudować i niezły toporek by wyszedł.
Tak jak w przypadku obowiązku leczenia gruźlicy.
Kurwa, wszyscy tutaj nie wiedzą po jaki chuj są te szczepienia? Znacie kogoś kto chorował na ospę prawdziwą? Nie? A wiecie czemu? A może macie w rodzinie kogoś z porażeniem wywołanym przez wirusa polio?
Skończcie pierdolić jak potłuczeni.
Ja wiem, że to wszystko jest finansowane z naszej kieszeni (podatki) i najprawdopodobniej w naszym kraju niestety wiąże się to z ostrymi przewałami, ale w zasadzie to też nie rozumiem co złego jest w samym fakcie szczepień, tylko bałem się głośno to powiedzieć przy wszystkich oburzeniu