Autor Wątek: Pomyślałem o barytonie  (Przeczytany 5694 razy)

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Odp: Pomyślałem o barytonie
« Odpowiedź #25 26 Cze, 2012, 20:18:54 »
Stachu - przeprowadzkę to oni mieli dawno. Chyba że mają wyprowadzkę ;D

GiutarPlanet nie kojarzę w Czwie, ale kojarzę lokalizację. Zagadaj do użytkownika Pneumonia2: http://forum.sevenstring.pl/profile/?u=748 bo z tego co z nim rozmawiałem to ma, a przynajmniej miał, próbownię, czy jakąś szkółkę na tej ulicy. A jako że ona za długa nie jest (kojarzę ulicę ale nie kojarzę na niej sklepu, o może tak napiszę) to możliwe że ten sam adres. Jak coś to maila do GPlanet masz na ich stronce, ale to pewnie już znalazłeś :)

PS. Jak się nie dogadasz mailowo, albo się dogadasz ale coś tam nie popasi, to jest prawdopodobne że będę w okolicy tych sklepów (piechotą są ca. 10 minut szybkim kroczkiem od siebie) w czwartek, ale nie obiecuję bo nie wiem czy ostatecznie wyląduje w tamtej okolicy. W każdym razie jakbym był, to za wirtualne forumowe piwo mogę sprawdzić co tam mają ;)

Koniec OT ;)

PS2. Patrzcie, nie wiedziałem że do "lubienia" trzeba mieć 50 postów.
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.