Może nie powinienem się odzywać ale...
Kurwa, Dex, Ty jakiś problem masz ze mną? Skąd ta agresja? Chcesz poczytać pierdoły jak jest zbudowany, jak dalece jest selektywny i którego tranzystora to zasługa to jest tego choćby u konkurencji najbliższej skolko ugodno. Ja chciałem napisać o tym jak go czuję i napisałem i pierdoli mnie serdecznie to, że ktoś ma chęć na kolejny NUDNY test, których ja nawet nie czytam bo mi się chce rzygać, zwłaszcza jeśli taki tekst może se znaleźć w 12 miejscach w necie. Producent np jest zajebiście zadowolony z tej "twitterowej notki" bo wreszcie przeczytał coś, jak sami to ładnie ujęli, świeżego. Poza tym man, nie wszyscy grają techniczny death metal i nie wszyscy szukają takiego wzmaka, który ma jakąś wyimaginowaną czy nie dynamikę. Zupełnie jakbyś się przypierdolił, że Sunn T nie nadaje się do grania technicznego więc jest chujowy.
I nie pierdol, że to wszystkie informacje bo jeszcze napisałem 3 słowa o crunchu
I no offence mate, nie obrażam się a ni Ty się nie obrażaj, w oczy najlepszemu przyjacielowi bym to samo powiedział. Ty masz swoje argumenty ja swoje. Szanuję Twoje zdanie jak rzadko kogo na tym forum, ale z Twoją recenzją recenzji się po prostu nie zgadzam i trochę chyba przesadziłeś