Autor Wątek: przedstaw sie  (Przeczytany 474970 razy)

Offline escape_artist

• Pr0
  • Drę morde oraz zabijam szałtę. Majkel Patrz Wyżej!
Odp: przedstaw sie
« Odpowiedź #1550 19 Cze, 2012, 16:02:42 »
To ja sie tez przedstawie formalnie, po tym jak zaliczylem skuche juz przy pierwszym poscie w innym watku  . Na gitarze gram ponad 10 lat juz...przestalem liczyc po 10tce i dalej nie wnikam. Człowiek z Pomorza jeżeli chodzi o lokalizację, Wejherowo (Małe Trójmiasto Kaszubskie a co!). A tak na serio, gram na szóstce od PASa (fajna czerwona deska), mam jeszcze Ibaneza z serii EW (el-ak) i Ibaneza GSA 60, którego dostałem za friko ale jest do remontu (elektronika, mostek i wizualnie do odnowienia). Z innych gratów to końcówka tranzystorowa Soundman'a 2x200W (zalega w case 6U), preamp był - Mesa Studio Pre...uzytkownik Coin o ile pamietam odkupił go ode mnie na allegro. A i mam jeszcze stronke na soundcloud, gdzie zdążyłem wrzucić jeden pomysł i jakies filmiki na yt (można tam zobaczyć moją czerwoną deskę). Przesiadłem się na wtyki VST  i impulsy, ale brakuje czasu na nagrywanie a pomysłów zalega w głowie mnóstwo.

http://soundcloud.com/esc_art

To tak mniej więcej o mnie.
||Po prostu troche sie przyczepiliscie szczegolow zupelnie nie istotnych w tym momencie... || !!!!MAJKEL RÓB CEBULE!!!! ||Początkujący treser Lewiatanów ||