Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Do rzeczy. Druga edycja festiwalu odbędzie się w październiku. Jest jeszcze dużo czasu, zgłoszenia zaczniemy przyjmować najwcześniej w sierpniu. Śledźcie stronę fb, i przede wszystkim główną rockarolla.plProcedura zgłoszeń raczej nie ulegnie zmianie - przelew wpisowego na podane konto w formularzu zgłoszeniowym, mail potwierdzający i zapraszamy do grania
Hej,Dzięki za info. Nie znalazłem na stronie formularza zgłoszeniowego, dlatego się kontaktowałem.Niestety, takie rzeczy jak wpisowe od kapeli za możliwość grania to naszym daniem przegięcie pały. Sorry, jeśli źle zrozumiałem, ale sprowadza się to do tego, że musielibyśmy płacić za granie - definitywnie odpada.Tak czy inaczej pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za info.
Przy pierwszej edycji zainteresowanie było ogromne i mnóstwo bandów odpadło. Nikt nie zgłaszał problemu wpisowego. Ono jest alternatywą dla dema. Bo my nie chcemy dema. Chcemy prezentacji zespołu na żywo. Demo to często inny skład, komputer etc. Tym się różnimy. Również od większości przeglądów, które wymagają dema i tak czy siak jest u nich wpisowe.