Firma Skervesen uprzejmie informuje , iz to czego testujacy nie jest fanem, czyli za małe tuleje do wkretów mocujących gryf , jest efektem wydłużonego czasu oczekiwania na właściwe ( i brakiem cierpliwość z naszej strony), które to wyeliminują ta jakże bolesną niedoskonałość Z wyrazami szacunku zespół Skervesen Przy okazji prośba o edyt nazwy gitary to jest H8 Chocolate Szanowny Panie Commelina!
Ja jako cichy fan Pańskich produktów, ubolewam nad tym i jest mi z tego powodu
niezwykle przykro , że stworzona w Pańskiej pracowni gitara nazywa się H8 Chocolate. Skrót "H8" jednoznacznie kojarzy mi się z angielskim słowem "hate" - skrót używany jest w kontekście nienawiści, za przykład może służyć jeden z utworów grupy thrashmetalowej Anthrax - "H8 Red" lub też slogany różnych kampanii przeciwko przemocy "NO H8". Jako wielki fan czekolady i wyrobów z czekolady nie mogę znieść myśli, że tak wspaniała gitara przywołuje tak negatywne skojarzenia i emocje!
Pańska firma (Skervesen Guitars) nie konkuruje na rynku z firmami cukierniczymi, a sądzę, że gdyby właściciele firm z wyrobami czekoladowymi dowiedzieli się o takim zjawisku, im też byłoby
niezwykle przykro i być może zaczęli by robić w podobny do pańskiego sposób, czyli nazywać swoje produkty adekwatnymi nazwami np. Czekolada Skervesencantdjent. Czyż nie było by Panu
przykro ? Mi by było!
Proponuję zatem zmianę nazwy gitary na "8 Chocolate" lub "Chocolate 8" abym i ja i ludzie związani z branżą cukierniczą mogli spać spokojnie! Panie Commelina! MIEJ PAN LITOŚĆ NAD BIEDNYMI LUDŹMI!
Z poważaniem,
Zero Tolerance
(Zero Wyrozumiałości).
Spoiler A na serio to zajebiste wiosło, robi mi. Mam nawet lekki GAS