Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1707375 razy)

Offline Zbir

• Gaduła
Mnie hejterzy wkurwiają.

Wygraliśmy przegląd i jakies matoły hejtują filmiki na yt.

Dżizas ja rozumiem że może "chujnia" że może sie nie podoba. Ale ludzie biorą takie rzeczy tak masakrycznie do siebie że to szał. Jakby od tego zależał los wszechświata.

Przecież jak widze chujową kapele/piosenk to nie daje "nie" na yt tylko wyłączam przeglądarke.A oni chamsko hejtują każdy link z nami jaki ktoś wrzuci. No kurwa co najmniej jakbyśmy komuś krzywdę robili/zrobili.

Generalnie nie rusza mnie to że mamy hejty w ocenach pod filmikiem, że ktoś nas nie lubi ale kurwa jak buduje się "marke" kapeli to fajnie jak ktoś kto pierwszy raz odpali nas na yt nie zobaczy kilka głosów "na nie" bo to odrazu na podświadomość działa i ktoś kto zczai by "obbadać przed koncertem" co gra może go zniechęcić.

Kurwa życzliwość grających ludzi - taplanie w tym samym gównie i zamiast się wspierać fajną atmosferę robić to sie takie pizdy trafią.

Było kilka naprawdę wporządku kapel - pogadaliśmy, pośmialiśmy się, powazelinowaliśmy i ogólnie sie taka domowa atmosfera zrobiła - miło całość wspominam.

ALE HATERS GONNA HATE i są wśród nas.