Spoiler A proszę. Taka mała sugestia: wyedytuj może temat, co by widoczne były słowa "Axis, core, djent, wymiana przetworników". Tak to ślepa kura tu nie zajrzy, a może Sobek się wypowie, Coin777, Radek M, czy może nawet Zorro z Wróblem. Porobione ;p
Spoiler Nie wiem czy dużo pomogę ale to zawsze cos Ten Pan, niejaki Devin Townsend, może nie gra Djentów,ale też nisko i ciężko. Tutaj ma chyab jakiegoś Music Mana, albo Peaveya, cholera niedowidzę i nei znam się, a zwsze te wiosła wydawały mi się podobne Zwróćcie uwagę na jego gadanie i granie solówek jednocześnie I to co gada... Jeżeli nie pomogłem to sorry ;] No pan gra ciekawie. Ale to jeszcze nie "kory".
Spoiler Niezbyt często widuję to wiosło, ale byłem kiedyś na koncercie kapeli (już nie istniejącej chyba) - Holding Onto Hope z ju es ej. Jeden z gitarników miał właśnie takiego music mana i brzmiał bardzo dobrze. Co prawda muzyka nie była super-but-na-ryj i downtuning, ale do worka -core można było ich wrzucić. Oprócz tego DŻENT JEST W ŁAPIE! Dzieki za podrzucenie kapelki, ale zadnego live'a sie nie doszukałem zeby dojrzec sie gitary, a brzmią faktycznie ciekawie.
Dżent może i w łapie, ale w sumie mniej o dżęty mi chodzi, co o -core.
No ale czekam. Może ktośtam się wypowie jeszcze.