Autor Wątek: Konkurs "Kto wygląda ze swoją gitarą najbardziej pizdowato"  (Przeczytany 135667 razy)

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Znajomy miał dziary, dredy, jakiś "dziwny" zarost itepe, a pracował w poważanej instytucji państwowej (!) na dość eksponowanym stanowisku. Czy nadal pracuje nie wiem, bo mi się urwał kontakt, ale fakt faktem. I jakoś nie chodził ciągle w longsleevach żeby te dziary zakrywać.

PS. Fakt że kobiety się inaczej postrzega, ale Moja :love: jakiś czas temu zrobiła sobie jakiegoś asymetrycznego jeżozwierza z oczojebnie malinowymi pasami na głowie. Do tego się ubiera gdzieś w kierunku punk-vocal (tylko bez ćwieków i łańcuchów), i w dokładnie taki sposób chodzi na spotkania "byznesowe", warte nie raz dziesiątki tysięcy w twardej walucie, do ludzi "ęąpaniekierowniku" w gajerach. I ją potem chwalą za to, bo zwykle wszystko załatwia pomyślnie ;D
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.