Autor Wątek: Co was ostatnio zszokowało?  (Przeczytany 1424928 razy)

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Kyku - 4 koła dzielimy na 2 paczki. Za paczkę NIE POWINNO być więcej niż ca. 45-50 złotych*. Chyba że to wielkie i ciężkie koliska, albo zależy nam na extra kurierze na wczoraj, plus żeby wcześniej sam do nas po tę paczkę podjechał. Ja piszę o zwykłych 14kach, i zwykłej kurierowskiej procedurze "może na jutro po południu".

PS. Ja byłbym w stanie wysłać takie 4 koła za - o ile nie przekroczyłyby w sumie wagi 60kg - 50złotych. Chociaż przyznam, że nie od razu - czasami dzień, dwa musiałbym poczekać bo wysyłałbym przez kumpla. Jak potrzebowałem słać raz dużą i ciężką paczkę, to wystarczył mi jeden telefon żeby to załatwić. Da się?**

Jest jeszcze inna opcja - zarabianie na przesyłce. Ale to zupełnie inny temat.

*za tyle puszczałem paczkę "indywidualnie i bez chodów", jeszcze ubezpieczoną na 1500zeta, i żeby doszła na przedpołudnie (tak mnie odbiorca prosił). Bodajże 42 czy 44 złote dokładnie zapłaciłem (posiałem paragon), UPSem.

**W sumie też się mogłem nie przyznawać bo jeszcze ktoś znajdzie to info i mi przypomni w odpowiednim momencie :P
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.