ja serio nie kumam ludzi narzekających na maci... sprzęt rewelacyjny, świetny OS, wszystko działa jak należy. a cenowo wcale nie są jakoś dużo droższe konkurencji*Spoiler * czyli komputerów robionych przez firmy robiące komputery a nie drukarki czy klawiatury...
O sprzęcie co chwila się słyszy, że Apple zalicza jakąś wtopę, a to w laptopach złe stery od grafiki przegrzewające je, a to pękające obudowy, a to chujów sto.
Co do OS samego w sobie... zgodzę się. BSD jest dobre.
Co do działania jak należy... pod warunkiem, że nie masz pecha i trafiasz na wadliwą partię, o czym przed chwilą wspomniałem
No i co do konkurencji... jeżeli za konkurencję uważasz potworki typu Alienware, no to spoko. Co do reszty, to proszę cię, ale spójrz w sklepy i porównaj ceny... *
* nie rozumiem co rozumiesz poprzez tego spoilera. Że niby np Dell i inne takie odpadają? lol... a oni akurat mogliby cenowo konkurować.
Spoiler Nie zrozumcie mnie źle, gdybym srał kasą to pewnie sam bym miał co najmniej jednego Maca w domu, ale jak ktoś nie ma nadmiaru kasy to IMO to jest kompletny bezsens