Rodzice i znajomi mnie nie akceptuja.
Zacznijmy od poczatku. Nie bede ukrywala - jestem wampirem. Nie, to nie jest zart, wiem ze wiele z was moze tak pomyslec, ale to nie jest zart. Swe sklonnosci do picia krwi odkrylam majac okolo 8 lat. Pamietam jak poczulam ten mocny zapach, i po prostu go ugryzlam. Zostalam po prostu uznana za nienormalna. Pozniej nauczylam sie kontrolowac swoj pociag do krwi, ale brakuje mi tego. To jak zadza sek sualna, chce pic ludzka krew, ale spotykam sie z odrzuceniem. Ludzie nie potrafia zaakceptowac tego ze jestem wampirem. Powiedzialam mamie, ale na coz to, jesli nawet ona mnie odrzucila? Wszyscy maja mnie za nienormalna, podczas gdy ja na serio cierpie z zadzy krwi, i tego ze nitk mnie nie akceptuje - mojego wampiryzmu. Dlaczego ludzie nie chca wyjsc poza ramy tradycyjnego myslenia? Wampiry to nir tylko fantazja ksiazkowa - ja naprawde jestem wampirem. Uznajcie mnie za nienormalna, uznajcie ze to zart, ale ja juz po prostu nie mam miejsca, w internecie jestem anonimowa - tu znajduje akceptacje.
Ale najlepsza jest odpowiedź :
znam to , jestem jednorożcem . wszyscy chcą na mnie patatajać . ;<
przykro mi z tego powodu .
Z samosi przekopiowałem