Nie pisałem o SGS2, tylko o jedynce.
No nie jest to tani plastik z chińskich zabawek, ani tak nie wygląda, ale każdy sgs, który wezmę do ręki trzeszczy, dlaczego? bo plastik, z którego jest zrobiona klapka jest za miękki/elastyczny. Ponoć tylną klapkę poprawili w SGS+, jest z lepszego materiału. Może to wkurzać, mnie nie wkurza. Dlaczego aluminiowa ramka nie? IMO lepiej by się to prezentowało, szczególnie jak ta warstwa chromu zacznie schodzić.
Gorilla glass rysuje się tak samo jak każde inne szkło hartowane. Mam kilka mało widocznych rysek(pod światło jedynie), dlatego założyłem folię.
Niech ktoś czasem nie pomyśli, że jest to szkło, którego nie da się porysować, bo da się(i nie chodzi o specjalne rysowanie np gwoździem).
Btw. Wrzuciłem sobie wczoraj MIUI V4 i mogę powiedzieć, że jest to mega zajebisty rom! W porównania do ICSa, którego miałem jest kosmos. Bateria na razie całkiem dobrze trzyma, ale bez szału. Zobaczymy za kilka ładowań.
Dodatkowo jesli ktoś lubi standardowy launcher z ICS to NOVA Launcher jest dobrą alternatywą, ma więcej opcji konfiguracji.
Btw2. Nie ma nikt problemów z Tapatalkiem? Zauważyłem, że tylko na tym forum często Taptalk daje FC