Autor Wątek: Android  (Przeczytany 181489 razy)

Offline Sikor

• Gaduła
    • Moje galerie...
Odp: Android
« Odpowiedź #125 12 Mar, 2012, 09:53:49 »
Przecież nie napisałem że jest słabo wykonany(ale można się więcej spodziewać), ale z drugiej strony jeśli ktoś napisze, że wykonanie jest na wysokim poziomie to kłamie, albo nie miał nigdy innego smartphona w rękach ;). I jest się do czego przyczepić: głównie spasowanie obudowy i słabe materiały - no mogli zrobić aluminiowa ramkę w high-endowym telefonie za grubą kasę.
No to najwyrazniej trafil Ci sie jakis babol. Soasowanie obudowy? W zadna ze szczelin nawet kartki nie wcisne.
Aluminiowa ramke? Ciesze sie, ze nie zrobili. A jak musisz miec, to sa inne telefony.
No i tworzywo tworzywu nierowne. Do tego z SGS2 nie mam sie jak przyczepic.
To nie tani plastik z chinskich zabawek.

Ale braku solidności nie mogę zarzucić, wielokrotnie spadł mi ryjem na asfalt czy inne twarde podłoże i nic poza obtarciami się nie stało.
Hm, solidnosc to jeden z elementow wsokiej jakosci. Przynajmniej "in my book".

A gorilla glass bardzo chętnie się rysuje(wystarczy nosić w kieszeni z kluczami od auta ;) ), dlatego założyłem folię na wyświetlacz.
Jak sie chce, to porysowac da sie wszystko.
Ale stwierdzenie, ze Gorilla Glass "bardzo chetnie sie rysuje",  to po prostu wypaczanie faktow.
Nie chucham i nie dmucham, ochrony na wyswietlacz nie uzywam, a ryski nie mam na razie zadnej.
Telefon mam od lipca zeszlego roku, wiec juz swoje przeszedl.
Practice cures most tone issues - John Suhr
--
Moja galeria z Musikmesse 2014 i nie tylko...