Przecież nie napisałem że jest słabo wykonany(ale można się więcej spodziewać), ale z drugiej strony jeśli ktoś napisze, że wykonanie jest na wysokim poziomie to kłamie, albo nie miał nigdy innego smartphona w rękach . I jest się do czego przyczepić: głównie spasowanie obudowy i słabe materiały - no mogli zrobić aluminiowa ramkę w high-endowym telefonie za grubą kasę.
No to najwyrazniej trafil Ci sie jakis babol. Soasowanie obudowy? W zadna ze szczelin nawet kartki nie wcisne.
Aluminiowa ramke? Ciesze sie, ze nie zrobili. A jak musisz miec, to sa inne telefony.
No i tworzywo tworzywu nierowne. Do tego z SGS2 nie mam sie jak przyczepic.
To nie tani plastik z chinskich zabawek.
Ale braku solidności nie mogę zarzucić, wielokrotnie spadł mi ryjem na asfalt czy inne twarde podłoże i nic poza obtarciami się nie stało.
Hm, solidnosc to jeden z elementow wsokiej jakosci. Przynajmniej "in my book".
A gorilla glass bardzo chętnie się rysuje(wystarczy nosić w kieszeni z kluczami od auta ), dlatego założyłem folię na wyświetlacz.
Jak sie chce, to porysowac da sie wszystko.
Ale stwierdzenie, ze Gorilla Glass "bardzo chetnie sie rysuje", to po prostu wypaczanie faktow.
Nie chucham i nie dmucham, ochrony na wyswietlacz nie uzywam, a ryski nie mam na razie zadnej.
Telefon mam od lipca zeszlego roku, wiec juz swoje przeszedl.