Autor Wątek: W co gracie - siostro, bracie?  (Przeczytany 504426 razy)

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
Nigdy nie zdarzyło mi się tak, żeby to kółko działało nieprecyzyjnie, a jeśli już to w drugą stronę niż piszesz czyli klikasz w skosa a pad reaguje w prawo(no ale podobnie jest w PS3) i na pewno nie zgodzę, się że kółko jest bezużyteczne. Nie wiem o jakim dziwnym ułożeniu rąk piszesz, bo trzymam właśnie tego pada i jak dla mnie ręce leża na nim bardzo naturalnie i nigdy mnie ręce nie bolały(no chyba, że po paru godzinach grania:P). Już prędzej na PS3 ręce się dziwnie układają(choć nie jest wcale źle, acz dla mnie mniej wygodnie). Dla mnie ułożenie analog na miejscu strzałek jest lepszym ułożeniem bo w prawie każdej grze używam analoga, a strzałki służą jako klawisze funkcyjne.

Żeby nie było, że chwalę to co mam, to mam oba pady x360 i 6axisa, a miałem także przeróżne wariacje padów od PS i dla mnie zawsze lepszym był ten od x360. Wygodę tutaj pominę, bo to rzecz subiektywna, ale działanie i kompatybilność pod windowsem jest zdecydowanie lepsze. A i zaznaczę, że żadnego pada pod konsolą nie używam(bo nie mam konsoli :P).
"grałeś kiedyś w samoloty?"