Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: Drevniak w 27 Lut, 2012, 20:30:55Cytat: Jesus w 27 Lut, 2012, 20:20:44A mnie wkurwia że nie umiem na tyle grać żeby móc być guitar hero ale nie musisz umieć grać żeby być guitar hero to racze postawa, zbiór zachowań,a nie umiejętności, negatywne cechy charakteru, zadufanie, negatywna postawa socjalna i burżuazyjność ekspresji z zaniechaniem potrzeb jednostki, upośledzenie podstawowych ośrodków rozumienia, czaisz Niestety nie czaję. Zrozumiałem tylko: "ale", "i" oraz "z".
Cytat: Jesus w 27 Lut, 2012, 20:20:44A mnie wkurwia że nie umiem na tyle grać żeby móc być guitar hero ale nie musisz umieć grać żeby być guitar hero to racze postawa, zbiór zachowań,a nie umiejętności, negatywne cechy charakteru, zadufanie, negatywna postawa socjalna i burżuazyjność ekspresji z zaniechaniem potrzeb jednostki, upośledzenie podstawowych ośrodków rozumienia, czaisz
A mnie wkurwia że nie umiem na tyle grać żeby móc być guitar hero