Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: sylkis w 03 Sty, 2012, 23:07:57Cytat: bandit112 w 03 Sty, 2012, 23:06:06Ale na pewno nie rano, gdzie ludzie zwykle potrzebują prostego grania żeby mózg powoli rozhulać a nie od kopa, bo niektórzy by zawału dostali jakby o 6:00 Cannibal Corpsa puścili Ja na pobudkę właśnie sobie puszczam jak największego kopa, żeby mnie nie usypiało Ja też Ale z tego co zauważyłem, ludzie po 40stce wolą się rozbudzać stopniowo
Cytat: bandit112 w 03 Sty, 2012, 23:06:06Ale na pewno nie rano, gdzie ludzie zwykle potrzebują prostego grania żeby mózg powoli rozhulać a nie od kopa, bo niektórzy by zawału dostali jakby o 6:00 Cannibal Corpsa puścili Ja na pobudkę właśnie sobie puszczam jak największego kopa, żeby mnie nie usypiało
Ale na pewno nie rano, gdzie ludzie zwykle potrzebują prostego grania żeby mózg powoli rozhulać a nie od kopa, bo niektórzy by zawału dostali jakby o 6:00 Cannibal Corpsa puścili