Autor Wątek: Toontrack Metal Machine EZX  (Przeczytany 9193 razy)

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Odp: Toontrack Metal Machine EZX
« 24 Lis, 2011, 15:49:50 »
Kurwa, wcielo mi polowe posta. Jeszcze raz. Odnosilenm się do produktow toontracka w kwestii rewolucji, slate zajmuje jeśli dobrze pamietam jakies 3 gb? To jednak troche wiecej niż te metal machine. Co do rewolucji to tak jak wyzej wspomnialem - kuźnia po instalacji ma 40 gb, jest drozsza nic MM, wiec jeśli okaze się jeszcze gorzej brzmiaca, to jest to ciekawe zjawisko, ktore sporo zmienia w kwestii softowych bebnow. Te 70 euro za mm to na srerio niewiele, zwazywszy że dobra wtyczka vst komercyjna to koszt 50-100 euro.

Prywatnie też uwazam że fajnie miec kilka roznych i z kazdego brac to co najlepsze, ale to sa drogie zabawki i chcac pozostac oryginalnym, trzeba isc na kompromisy i czesto wybrac jeden. W tym momencie toontrack pokazal że najdrozsze nie znavzy najlepsze oraz że dbaja o klientele o różnej zasobnosci portfela

A uzytkowałeś presety Sneapa w MF?

G-zs, ale używałeś Metal Machine EZX i masz porównanie? Mnie Lord ostatnio pokazał te gary i uważam, że brzmią na prawdę w pyte.

Jeszcze nie, dzisiaj wieczorem to zrobie. Dociekalem bardziej kontrolnie, zeby się dowiedziec czy kolega ma porownanie do MF, bo kuźnia jest na tyle duza że nie kazdemu chcę się w nia zaopatrywać. Ale generalnie jestem bardzo podjarany tymi bebnami że wzgledu na cene, wielkosc i opinie. Nie dyskfalifikuje ich, pomimo że takiue wqrazenie mogles odniesc z moich powyzszych postow.
« Ostatnia zmiana: 24 Lis, 2011, 16:03:33 wysłana przez g-zs »
B ( o ) ( o ) B S