Autor Wątek: przedstaw sie  (Przeczytany 479124 razy)

Offline T44

• Nowy użytkownik
Odp: przedstaw sie
« Odpowiedź #150 20 Sie, 2008, 00:11:36 »
Witam Gromadę Nie-Gejów Serdecznie

Na forum jestem dni kilka i mam nadzieje sie czegos dowiedzieć (czego to nie wiem):P Ale na pewno sie dowiem.
Szkołę prawie skończyłem ale przeszkodził mi wewnętrzny mechanizm antyedukacyjny. Obecnie rezyduje poza krajem
i ciesze sie moim 300Mhz Kompem na, którym staram się nagrywać:P Posiadam 7-o letniego Crate`a GX - 15R ze złamanym potencjometrem i plamami po kukurydzy:P  P.O.D XT też dotrzymuje mi towarzystwa i służy dzielnie w walce z 300Mhz komputerem. A  kawałek drewna ze strunami, na którym realizuje swoje nieumiejętnie poskładane wyziewy mentalne to Jebanez Rg 1527 prestige:D To mi daje radość!!!!:D:D:D Uwielbiam muzykę, którą wykonuje tornado rozsypujące miasto i myzykę, która tworzy kometa rozdrabniająca Ziemię (tego w sumie jeszcze nie słyszałem ale mam nadziej że długo nie będe musiał czekać:P) POza tym lubiem panów od Nothing i Cath 33, Textures, Jesper Kyd`a itp itd etc....nie lubię Emoli i budynków z symbolem poskładanym z dwóch prostopadłych kresek. Kur....ale nabazgrałem tego badziewia:D:D aaahaaa bym zapomniał " Mejeg metsej eiN"