Witam,
Pozwoliłem sobie wykorzystać zamieszczone tu ślady do niecnego celu. Mianowicie wpuściłem je w mikser analogowy i zmiksowałem na nowo bez użycia wtyczek tylko to co mam w Racku eq z miksera itd.... Wszystko to są moje prywatne graty ale wykorzystywane w zacnym celu - nie chce mi się opowiadać ale jak kogoś bardzo interesuje tu jest więcej info
http://www.dzwiek.org/threads/jaki-mikser-do-cel%C3%B3w-edukacyjnych.8214/. Nie wiem też czy dobry dział jak nie proszę o przeniesienie w inne miejsce (ale żebym namierzył hehe).
Pełna wersja kawałka do oblukania tutaj: Wlacz osadzony player soundcloud
Tutaj starszy mix który zrobiłem wyłącznie w DAW (mi bardziej siedzi, tyle że na mikserze nie było czasu na wiele rzeczy jak i wiele ograniczeń sam fakt jego wykorzystania narzucał)
Wlacz osadzony player soundcloud
Mix po zgraniu "zmasterowałem" w DAW.Tutaj video jak to wszystko wygląda i jak się miksowało !!!
Jeżeli będą jakieś pytania z chęcią odpowiem. A sam film nie jest po to by ukazać wyższość jednej domeny nad drugą (analog/cyfra) ani robić WOW. Po prostu mam taką możliwość i sam byłem ciekaw jak to jest pokręcić Heblami w realu - i jest fajnie - chociaż pamiętajmy że i tak najważniejszy jest efekt końcowy i tyle - nie ważne na czym i jak !!!
Miłego oglądania !
Pozdrawiam,