Ankieta

Czy znasz kawałek Give It Away Red Hot Chili Peppers i bez wczesniejszego odsłuchu na YT jestes w stanie go zanucić?

TAK
40 (48.2%)
NIE
7 (8.4%)
NI CHUJA
36 (43.4%)

Głosów w sumie: 79

Głosowanie skończone: 29 Paź, 2011, 15:46:32

Autor Wątek: Krótka ankieta, ale proszę o odpowiedzi bez sprawdzania na YT  (Przeczytany 10793 razy)

Offline Ghost_of_Cain

• Pr0
A gdzie ja postawiłem muzycznie znak równości pomiędzy Kornem i SOADem?:p Chodziło mi o ich medialne 5 minut wypadające w mniej-więcej tym samym czasie

Aż sprawdziłem i co do zasady muszę przyznać rację - faktycznie okolice 2000 roku to czas, kiedy można było sporo usłyszeć jednego i drugiego brzęczenia. Ale dla mnie Korn, to tylko "Korn" oraz "Life is Peachy", a SOAD to "Toxicity". Jakoś tak w moim odczuciu, dzieli te zabawki od siebie tyle czasu, co dinozaury w piaskownicy i miesięcznik "Cats". Pamiętacie stare dobre dyskusje w prasie (wtedy internet był przez stacjonarny telefon tepsy na kablu) o tym, że Sepultura na "Roots" ukradła brzmienie Kornowi? Gdzie tym chwilom do radosnego podśpiewywania "...drugs became conveniently available for all the kids..."? Kompletnie insza inszość.