Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1697152 razy)

Offline Rumak

• Pr0
bandit112 witaj! Mnie też ostatnio jedna taka wkurwiła, w zasadzie doszliśmy razem do wniosku że to nie ma sensu, no ale jednak, odjebała mi niemiłe rzeczy. Wyjechałem na 2 miesiące do Londynu zarobić trochę keszu, wiedziała o tym wyjeździe bardzo dobrze, była poinformowana od samego początku kiedy się spotykaliśmy. I nagle jak byłem na wyspach coś zaczęło się psuć w naszych kontaktach. Wiedziałem, że coś jest nie tak, a ona zapewniała że wszystko OK. Jak wróciłem była zajebiście oschła i w dodatku okazało się że mnie zdradziła, a mogło być tak pięknie, gdyby nie ten defekt mózgu śmiem twierdzić, że naprawdę super dziewczyna. Nagle przestało jej zależeć, co to kurwa ma znaczyć ... ;)

No ale głowa do góry maaan! Łączę się w bólu, którego nie powinno być, nie były Nas warte i chuj. Bierz przykład ze mnie, trzy dni po zerwaniu mam ją totalnie w dupie i niedługo się z jakąś inną umówię :D Nie potrafię usiedzieć w miejscu jeśli o to chodzi.

A tu taka pointa odnośnie Twojej byłej i mojej:

:-*