No moj d sonic muli bardziej jak crunch lab w kumpla ibku, a gitay z takiego samego drewna zrobione.
To jeszcze nic nie znaczy, bo Te dwie gitary łączy materiał korpusu i tyle. A rózni wszystko pozostałe: (konstrukcja, grubość dechy etc). Njalepiej przełóż tego pickupa, przecież to 10 minut roboty.
Nie grałem, ale z wykresu na stronie DiMarzio wygląda, że będzie mulił bardziej niż niz D-Sonic. Może po prostu go sobie pożycz od kolegi i będziesz miał pewność
Z aktywów Emg 707 na 18V
To jest coś takiego jak wykres mulenia? 
EDIT:
Tak już poważnie. Ja nie wiem jak z 3-stopniowej charakterystyki EQ można wyczytać czy będzie mulił bardziej czy mniej, serio. Jakbyśmy mieli 3 częstotliwości, a w tym jedną odpowiadającą za mulenie to okej, ale tak to nie wiem o co chodzi.
Odnosilem się tylko o wyłącznie do porównania tych pickupów i zdrowego rozsądku. Jesli producent twierdzi że jeden pup ma tyle a tyle w tych trzech wartosciach i koledze muli, to inny pickup który ma tego mniej a innego więcej, ma wieksze prawdopodobieństwo mulenia. Wiem ze to nie pewnik (dlatego poleciłem przełożenie pickupa) ale myślę ze jest to cos, czym można ewentualnie sie kierować.