Ha! U mnie to wygląda wesoło
Paranomia - szukaliśmy czegoś pieprzniętego w słowniku wyrazów obcych czy tam bliskoznacznych
szukaliśmy też czegoś ciekawego i czego nie było. I nawet jak sie teraz wciupie w google "paranomia" to strona pojawia się jako druga (paranomia.prv.pl) pomimo, że już dawno nie działa. Oczywiście wszyscy to przekręcali, więc gdzieniegdzie pojawiały się notatki o "paranoi" albo tudzież "panoramie"
Co znaczy ... nie pamiętam, ale mieliśmy fajne logo, jak znajdę to zapodam
13.69 - to chyba wiadomo - 13 to szczęśliwa liczba, a 69 to już tym bardziej
Nawet jeszcze wisi myspace gdzieś
Fajnie grany hard rock z planami na eksperymenty (2 perkusje etc.)
HIV (Human Invalid Version) - fajny projekt, niestety nie długo potrwał, też wisi jeszcze myspace - baton dla tego kto znajdzie
Dodam, że na profilu są 3 kawałki XD Nazwe wymyślił mój brat - basista, przypadkiem, HIV już się przewijał od dłuższego czasu, ale raz na próbie wywalił "Human Invalid Version" i już nie było dyskusji, nazwa została i do teraz mi się podoba. Może kiedyś zreanimujemy
Poison Words - czyli projekt który bardzo intensywnie prowadzę, rozwijam i pielęgnuję. Miał być to gotycki projekt (na starcie 3 lata temu), teraz gramy totalnie nie - gotycko (ufff!). Pomysłów na gotycką nazwę było wiele i bardzo głupawych, ale ten wydał się niezły, dość uniwersalny i nawet się ładnie pozycjonuje
Przy zmianie gatunku myśleliśmy nad zmianą nazwy na Insight ale jakoś nam przeszło...
Żadna nazwa nic głębszego nie znaczy, ale miała być dopasowana do muzyki
A! no i "Kiss of a Nightmare" czyli nasze (moje i klawisza) pseudo psych wypociny