Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: Thoth w 06 Sie, 2011, 22:58:30Cytat: Radek M w 06 Sie, 2011, 11:27:07od dłuższego czasu bardzo silny GAS na:( Obraz usunięty.)jak szybko uda mi się pogonić wzmaka, to srebrna strzała u mnie zawita Tylko się nie rozjeb i kto to mówi ja wolę nawet nie patrzeć na R1 bo wtedy faktycznie mógłbym się rozjebać. zajebisty, ale bardzo wymagający przecinak.a fazerek, ani przesadnie mocny ani za słaby. 98KM na 200kg masy moto to już sensowna moc.Podoba mi się też honda cbf 600 w wersji naked(chociaż to już bardziej miejsko-turystyczne niż sportowe mimo wszystko), ale póki co mam nakręconego tego fazera i dalej mam nadzieje że się cała akcja uda.rozjebać się można i na WSK czy skuterze, po prostu jeżdżąc moto trzeba mieć oczy w dupie(szczególnie w mieście), a jeżeli już zapierdalamy, to tylko na "bezpiecznych" prostych. No i trzeba cały czas być skupionym i myśleć. Jak ktoś myśli o jeździe na moto, to proponuję zapoznać się z pozycją "Motocyklista doskonały" Davida L.Hough'a.
Cytat: Radek M w 06 Sie, 2011, 11:27:07od dłuższego czasu bardzo silny GAS na:( Obraz usunięty.)jak szybko uda mi się pogonić wzmaka, to srebrna strzała u mnie zawita Tylko się nie rozjeb
od dłuższego czasu bardzo silny GAS na:( Obraz usunięty.)jak szybko uda mi się pogonić wzmaka, to srebrna strzała u mnie zawita