Autor Wątek: [NGD] czyli jak youshy po raz pierwszy kupił coś z (bardzo daleka). (TELE!)  (Przeczytany 15173 razy)

Offline youshy

• Facebook follower No.1
  • Pr0
  • Why do you wear that stupid mansuit?
    • Brudne Brzmienie
Z Ebay'a, koleś się ukrywa pod nickiem ookini55 - http://myworld.ebay.com/ookini55/?_trksid=p4340.l2559

EDITTO!

Jako że miesiąc (niecały..) miodowy się skończył, to mogę coś skrobnąć o tejże gitarce. Mam zajebiste szczęście, bo trafiłem na klocki drewna które świetnie ze sobą współgrają, nie ma żadnych wilków, martwych progów itd; naprawdę świetnie wykonany instrument. Na 10-46 gra się wybitnie, wszystkie licki kąntry od razu grają same z siebie, a jak założyłem .60 i zrobiłem sobie strój The Safety Fire (AADGHE) to jest rządzenie straszne; sladże, dżenty itd (na singlach!) tak jak lubię.

Klamka zapadła, gitara zostaje (wszyscy, którzy polowali że ją sprzedam - przepraszam) :D Teraz jedynie czekać na set flat '50, chociaż jeszcze nie jestem pewien czy zmieniać czy nie; zamówię, zobaczę, jak coś to puszczę dalej.

Tak swoją drogą, do panów którzy mają lutnicze wiosła, nie orientujecie się kto mógłby wystrugać fajnego tele, tylko że troszkę inne? Bo mam pomysł na takiego rockowego tele (jesion bagienny, klon, dwa humby), tylko nie wiem kto by się tego podjął nie zdzierając ze mnie wszystkiego co mam (RAN za takie tele zawołał 8400...).
"To, że nie mam projektu, nie znaczy, że nie mam projektu"

Profile na Tonexa, Kempera i inne -> https://brudnebrzmienie.pl/