Autor Wątek: Co was ostatnio zszokowało?  (Przeczytany 1424216 razy)

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
Odp: Co was ostatnio zszokowało?
« Odpowiedź #575 23 Maj, 2011, 00:04:51 »
Hurra, raduje się cała Polska  :) . Dobra robota chopakooff no i żaden byle frajer nie będzie przecież obrażał naszego prezydenta!
A tak się zastanawiałem, co miały oznaczać jęki celebrytów w TVN24 kilka dni wcześniej. Piękne aktorki oraz super-zdolni piosenkarze narzekali jacy są biedni, bo okropni internauci wypisują straszliwe rzeczy w necie,w dodatku anonimowo, przez co potem celebryci owi mają kłopoty ze snem, oddawaniem kału, krowy im się nie chcą cielić itp. O jednym nawet napisali per "pedał", a on chyba nie jest jeszcze pedałem, tylko na razie się tak ubiera. Konkluzja była wspólna: "coś z tym trzeba zrobić!". Myślałem, ze tych głupeczków pojebało do reszty, bo to chyba pierwszy przypadek w historii świata, kiedy artyści domagają się cenzury. A tu proszę - wkrótce potem zamykają jakiemuś studenciakowi stronę, bo śmiał się nabijać z prezydenta-analfabety. Teraz wiem - chodziło pewnie o "zaprogramowanie" ludności przed tv, żeby powiedziała: "nareszcie!". Straszne, należy tych pajaców u władzy jak najszybciej wymienić, bo są niebezpieczni, tragedia polega na tym, że nie za bardzo wiadomo na kogo.