Autor Wątek: Potwór dnia  (Przeczytany 552830 razy)

Offline wuj Bat

• Pr0
Odp: Potwór dnia
« Odpowiedź #575 22 Mar, 2011, 11:19:05 »
BO TA JEST NAJGORSZA.

Mondoł, ponieważ wczoraj nic z rzeczy nie-nadprzyrodzonych nie mogło mi już bardziej zepsuć humoru - postanowiłem tego czegoś posłuchać. Powiem tak:

Przejdźmy więc do szczegółów. Założę się, że laska była wielokrotnie raportowana na http://www.womenwithmustaches.com/, a aktualnie udziela na swoim blogu porad dot. usuwania wąsika. Dalej:
już na początku wideło te maziaje nie zapowiadały niczego dobrego (coś jak dziewczyna u mnie na osiedlu na garmażu). I nie zawiodłem się! 29 sekunda: kloc, garb, płaska dupa. Ergo - laska tak naprawdę jest całkiem szpetna. Ma to coś - w złym sensie ;). Zobaczcie jak paskudne musieli jej wsadzić koleżanki do cabrio, żeby na ich tle ledwusio zabłysnęła... Takiego combo świat nie widział od czasu "Thrillera". Nawet u Apexa Twina w "Windowlickerze"w aucie były lepsze dupy. My z zespołem lepiej wyglądamy! Laska tańczy do tego wszystkiego jak Wujek, kiedy ze starości już popuści w pantalony (no co? Każdemu się może zdarzyć :D), a cały teledysk polega na maskowaniu jej figury. Tego, co leci jej z paszczy - zarówno treści ale i formy (to wenusjański?) - już nie komentuję, bo mie się IQ skończyło na Killemall.

theremin, mondo, panowie - zaprawdę, jak mówi pismo: nie było gorszej. Do wczoraj, oczywiście. To chodzące źródło antymaterii. Wyślę na Was smsa przy następnych Noblach, obiecuję!

http://www.youtube.com/watch?v=KxwgGrSpOyU&feature=player_embedded#at=69
Brak mi słów.
Moim zdaniem dokładnie tak by brzmiało TSA, gdyby gdzieś w swoich początkach postanowili jednak pójść na komerchie i zrewolucjonizować świat piosenki disco polo ;)
« Ostatnia zmiana: 22 Mar, 2011, 11:24:47 wysłana przez wujo Batman »
Paczki z głów!