Autor Wątek: przedstaw sie  (Przeczytany 476086 razy)

Offline jakecake

• Nowy użytkownik
Odp: przedstaw sie
« Odpowiedź #1175 05 Sty, 2011, 11:17:24 »
Witam,
zaczne od tego, że rodziciele uraczyli mnie jakże wspaniałym imieniem, na które reagował co drugi pies. W pełnym brzmieniu czasem, z przyczyn zapewne fonetycznych, "piszą" mnie z "p" na końcu, a w formie zdrobniałej imię to kończy się na "a", przez co sporadycznie komputery myślą, że jestem kobietą. Wierzę, że bystrzy z Was goście i już wiecie, że na imię mam Kuba.
Mimo że nieregularnie, a do niedawna bez konta, podglądam Was od pierwszego dnia istnienia serwisu. Dawno temu miałem konto na pigmeju (ta nazwa nadal funkcjonuje?) i prywatnym, chyba już martwym, forum red. nacza Uracza - jedynego osobnika, który mnie tu zna. Jakby dobrze poszukać na starych HDD, to pewnie wykopałbym mp3, gdzie Yonek gra solówkę ;) Jak widać, jestem podglądaczem z dużym doświadczeniem, ale możecie spać spokojnie... gejem nie jestem :)

Jestem głuchy, nigdy nie nauczyłem się porządnie grać na 6, ale w ramach noworocznego postanowienia sprawiłem sobie 7mkę ajbaneza (proszę nie komentować) i, po przynajmniej 4 latach bez wiosła, startuję od zera. Do kompletu mam niskobudżetowy, niebieski efekt Behringera i kupiasty piec.

Obecnie mieszkam i pracuję w W-wie, Szatan Osobiście Administrator nazywa mnie krawaciarzem i jak tak dalej pójdzie, będę miał rysę na psychice ;)   

Mam tendencję do pisania esejów, ale planuję pozostać cichym obserwatorem i chłonąć wiedzę.