Autor Wątek: Ostatnio oglądane filmy  (Przeczytany 581512 razy)

Offline oz

• Pr0
Odp: Ostatnio oglądane filmy
« Odpowiedź #700 24 Lis, 2010, 19:46:44 »
Harry Potter 7
Wynudziłem się niesamowicie, łażą, gadają, smęcą, nuda, ani się pośmiać ani nic, no może była jedna śmieszna scena jak ubili takiego małego stworka z ryjkiem podobnym do putina, a poter ze łzami w oczach "chcę go pochować jak należy", a potem wziął łopatę wykopał dziurę w piachu i sru potworka do piachu. I Hermiona nie ma cycków, prawie.
2/10
Batman Under the Red Hood 
Nieźle wykonana animacja, całkiem ciekawa historia, moim zdaniem bardzo dobrze opowiedziana. Porządna kreska i klimat.
7/10
Superman, Batman, Apocalypse
Po obejrzeniu Under the Red Hood postanowiłem zobaczyć kolejną tegoroczną animację z gackowatym w roli głównej. Niestety do filmu przyplątał się jeden z najbardziej ciotowatych, pizdowatych bohaterów komiksów Superman. W filmie pojawiają się jeszcze inne postacie jakaś babeczka w majtach powyżej bioder w gwiazdki niejaka Wonderwomen, jakiś  kolo z łbem co wygląda jak wiadro o ksywce Doomsday czy coś oraz kuzynka chłoptasia w czerwonej pelerynie i gaciach. W historii mieszają się klimaty, jakieś przeskoki między wymiarami, jakieś spięcia pomiędzy bohaterami. Dla mnie zamęt i odpadki, jak piątkowe mielone w Spolem. Kreska moim zdaniem porządna.
3/10